Van pár szabad perced? Használd zöldfal építésre!

Közzétette Petra Kaiser on

Hexagon zuzmó paneljeinket és tölgyfa képeinket úgy alkottuk meg, hogy tökéletesen egymáshoz passzoljanak. A panelek szabadon kombinálhatók, így rád van bízva, hogy mennyit használsz fel belőlük - legyen az egy kis falfelület, vagy egy teljes fal -, és milyen mintázat szerint illeszted össze őket!

zuzmó-izlandi-moha-zuzmókép-zuzmópanel

Mint az apró agancsok

A rénszarvaszuzmó apró, agancsszerű elágazásairól kapta nevét. A számtalan elágazásnak köszönhetően a zuzmó teljes felülete sokszorosa a lefedett fal felületének, ennek köszönhetően a zuzmópanelek kiváló hangelnyelő hatással bírnak, belső terek akusztikájának javítására tökéletesen megfelelnek.

Mivel az izlandi zuzmót glicerines oldatban tartósítják, így öntözni, párásítani egyáltalán nem szükséges. Természetes fény nélküli helységekben is alkalmazhatók.

zuzmó-zuzmópanel-zuzmókép-izlandi-moha

Néhány pillanat alatt, fúrás nélkül rögzíthetők

A panelek meglepően könnyűek, így fúrás nélkül, ragasztócsíkokkal rögzíthetők a falra. Felragaszthatók sima és texturált falfelületekre is.

zuzmó-zuzmópanel-zuzmókép-izlandi-moha

Kedvet kaptál a zöldítéshez?

3 vagy több darab zuzmókép és tölgyfa panel vásárlása esetén használd a ,,hexagon" kuponkódot, és mi 10% kedvezményt biztosítunk a termékek árából!

 

Tovább a hexagon falpanelekhez

← Régebbi bejegyzések